به گزارش همشهری، نوک پیکان این انتقادات اما همواره به سمت مدیریت شهری است و برخی معتقدند که شهرداری باید برای رفع این موضوع اقداماتی موثرتر انجام دهد. آبگرفتگی موضوع جدیدی نیست و به مسائل متعددی چون تکنیک ساماندهی معابر، ساماندهی آبها، شبکه فاضلاب و تاسیسات و حفظ محیطزیست شهری وابسته است. هرچند شهرداری کرج از سال ۹۳ اقدام به تاسیسات برای حل این مشکل و حفر چاههای جذبی کرده اما کماکان این موضوع در شهر قابل مشاهده است و شهروندان خواستار اقداماتی بیشتری در این زمینه هستند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری کرج با اشاره به اینکه حفر چاههای جذبی یکی از برنامههای اصلی شهرداری کرج است ادامه میدهد: مطالعات طرح جامع آبهای سطحی کرج انجام شده و در ۵ سال اخیر ۵۰۰ حلقه چاه برای مهار سیلابها کنده شده است و در صورت تخصیص اعتبار این طرح ادامه خواهد داشت.
«عسگر نصیری» ادامه میدهد: تلاش میشود با ایجاد سامانههای کنترل آب، روانابهای سطحی کرج را به سمت سفرههای زیرزمینی هدایت کنیم و با توسعه چاههای جذبی در زیرگذرهای قدیمی و جدید سعی شد تا مشکلات گذشته تکرار نشود.وی ادامه میدهد: هرچند شهرداری کرج در بخش مدیریت منابع آبی و تغذیه سفرههای زیرزمینی امسال به عنوان شهر برتر کشور شناخته شده است، با این وجود برای حفر چاههای جذبی نیازمند اجرای طرحهای موقت و دائم بیشتری هستیم.نصیری اضافه میکند: در تلاشیم با ایجاد کلکتورهای متعدد در محلههای مختلف کرج روانابهای سطحی را از دست ندهیم و آنها را به سمت سفرههای زیرزمینی هدایت کنیم و در صورت اجرا شدن طرح جامع آبهای سطحی مشکلات روانابها حل خواهد شد.
نظر شما